SOUP-a-go-go

vers, gezond, eerlijk en smaakvol

.......

HOE WERKT HET ?


Abonnement

SOUP-a-go-go werkt met abonnementen. Op dinsdag en vrijdag worden de soepen vers gemaakt en geleverd in een straal van ca. 15 kilometer rondom Zaltbommel. Bij het aanvragen van het abonnement geef je de gewenste hoeveelheid en jouw voorkeursdag aan. Ook kun je aangeven of je verse ingemaakte sauzen wilt afnemen, bijv. voor bij pasta, rijst, groenteschotels, vlees, vis etc.  De minimale afname is 1 liter per week, voldoende voor bijv. een gezin van 4 personen. De prijs per liter soep is 9,88 euro en per pot saus (ca.430 ml) 3,99 euro. Aan het eind van de maand betaal je de afgenomen liters soep en evt. sauzen van die maand. Het abonnement is per 2 weken opzegbaar. Dus maak van 1 dag in de week een verse soepdag. Aangevuld met brood, soepstengels en evt. afgesloten met een gezond toetje heb je een maaltijd voor amper 3 euro per persoon!  Ja, ik wil een abonnement

 

Incidenteel/feestje

Op verzoek verzorgt SOUP-a-go-go ook grotere hoeveelheden of specifieke wensen voor bijvoorbeeld verjaardagen, de feestdagen of andere momenten.  Ook is het mogelijk een cadeaukaart aan te schaffen en iemand op een gezonde manier te verwennen! Neem contact op met mij via de mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of per telefoon (06-12705693) zodat we je wensen kunnen bespreken.


Op je werk

SOUP-a-go-go denkt graag mee over de mogelijkheid de (h)eerlijke soepen ook op je werk te leveren, zodat jij en je collega's bewust gezond van een soeplunch kunnen genieten. Denk ook thema bijeenkomsten, vergaderingen etc. Hiervoor zijn natuurlijk diverse mogelijkheden te bedenken, dus bel me (06-12705693) gerust om hierover van gedachten te wisselen. (meer weten over de mogelijkheden voor bedrijven? klik hier)