SOUP-a-go-go

vers, gezond, eerlijk en smaakvol

.......

 
SOUP agg logo small

Abonnementsvoorwaarden SOUP-a-go-go


SOUP-a-go-go is een creatief bedrijf dat smaakvolle soepen, sauzen en bouillons van met pure ingrediĆ«nten maakt. Elke dinsdag en vrijdag worden de soepen vers gemaakt. 
Middels abonnementen worden de soepen en evt. sauzen wekelijks geleverd in een straal van ca. 15 km rondom Zaltbommel.                                                                                                                  Ja, ik wil een abonnement


De soepen en sauzen worden afgeleverd op dinsdag of vrijdag tussen 16.30 en 17.30 uur. Daar de soepen vers gemaakt en geleverd worden is het van belang er naar te streven ze koel te houden. Je kunt dan ook een voorkeurstijd aangeven voor de levering, binnen het aangegeven tijdsbestek, om de soep in ontvangst te nemen. SOUP-a-go-go levert zoveel mogelijk op de voorkeurstijd en mocht er onverhoopt niemand aanwezig zijn zal de soep worden achtergelaten bij de deur. SOUP-a-go-go draagt geen verantwoordelijkheid over de versheid, smaakverandering etc. van de soep na het moment van levering. We adviseren de soepen direct weer in de koelkast te plaatsen of meteen te verwarmen voor consumptie.


De soepen zullen worden geleverd in weckpotten. Voor deze weckpotten zal bij de eerste factuur een statiegeld bedrag van eenmalig 3,50 euro per weckpot van 1 liter in rekening worden gebracht. Dit statiegeld zal bij inlevering van de weckpot bij het beƫindigen van het abonnement of bij het veranderen van het verpakkingsmateriaal worden terugbetaald of worden verrekend. Bij levering van een nieuwe weckpot na beschadiging of breuk zal opnieuw statiegeld in rekening worden gebracht. De weckpotten zijn een goed middel om de soepen te koelen, echter zijn ze niet bestand tegen verwarming of diepvriezen.

De potten van de sauzen kunnen ook worden ingeleverd, zodat ze worden hergebruikt.

De abonnementen worden aangegaan voor onbepaalde tijd en met een opzegtermijn van 2 weken. De minimale afname voor de soepen is 1 liter per week. De sauzen zijn optioneel en kunnen in andere hoeveelheden worden opgegeven binnen een abonnement. De afgenomen liters worden achteraf per maand in rekening gebracht. Uiterlijk in de laatste week van de maand wordt er een digitale factuur verstuurd met daarin de afgenomen hoeveelheden en de kosten van de maand. Naast dat da factuur via de bank overgemaakt kan worden is er ook een mogelijkheid aan de deur middels mobiel bankieren te betalen, 'mobiel pinnen'.

 

Mocht je op vakantie gaan laat het dan ruimschoots maar minimaal 2 weken van te voren weten door contact op te nemen via mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of per telefoon (06-12705693). We bespreken dan samen het alternatief. Ook voor andere incidentele aanpassingen kun je contact opnemen. SOUP-a-go-go zal tijdig haar vakanties aangeven en alternatieven aanbieden via mail.

Voor permanente abonnementswijzigingen, opzeggingen, klachten of suggesties kun je via mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) contact opnemen. Binnen 48 uur ontvang je dan een reactie.

 

Eet gezond, vers, eerlijk en smaakvol!

 

NAAR HET BESTELFORMULIER