SOUP-a-go-go

vers, gezond, eerlijk en smaakvol

CADEAU SUGGESTIES

CADEAU SUGGESTIES

Wilt u eens echt origineel zijn en eens iets anders geven dan een flesje wijn of een bosje bloemen?
Kies dan uit deze enorm leuke en zeker originele cadeau suggesties.

Wat te denken van dit leuke papieren tasje gevuld met een vegetarische soep en saus naar keuze voor 7,95 euro (2 soepen/2 sauzen is natuurlijk ook mogelijk). Of een leuk pastapakket vega, een couscouspakket vega extra met extra een potje gegrilde paprika's naast een vega saus en couscous. Of stoof met rijst, ook een heerlijke combi. En uiteraard de Soup-a-go-go soepkom met een soep naar keuze. Al voor minder dan 10 euro heb je een zeer origineel, lekker en verantwoord cadeau! Heb je zelf ook leuke ideeen, laat het gerust weten en dan maken we er een leuk cadeau van. Zie hieronder de suggesties op foto.

IMG 5744

 

IMG 5749IMG 5742 IMG 5740IMG 5746IMG 5748

Omdat de voorraad soepen enorm varieert, kijken we op het moment van aankoop welke er zijn om uit te kiezen.

Voor de sauzen geld dat er vaak een vaste voorraad is. Enkele voorbeelden zijn: 

SAUS

- Pittige Tomaten-Groentesaus  selderij-  Ananas-Kerriesaus  - Paprika-Uiensaus   - Tomatensaus met tuinkruiden - Paprikasaus met gekruide gehaktballetjes - Sate met pindasauspindas - Gehaktsaus - Stoof

 


Als tweede natuurlijk de vertrouwende cadeaukaart van 
Soup-a-go-go. Als gever bepaal je zelf hoeveel liter soep je aanbiedt. De ontvanger kan kiezen uit één van de weeksoepen waar hij/zij van wil gaan genieten. Indien de ontvanger in een straal van ca. 15 km rondom Zaltbommel woont wordt de soep thuis afgeleverd. Indien de ontvanger verder weg woont kan de soep worden opgehaald.

Een super origineel cadeau! Vanaf 2 liter krijg je er GRATIS een mooie soepkom van Soup-a-go-go bij! Dat maakt het nog leuker om dit cadeau te geven.

 

 

Tot slot het unieke kookboek NATUURLIJK SAMEN KOKEN. Wellicht het mooiste blijvende cadeau! Een zeer uitgebreid kookboek met veel foto's, boordevol toegankelijke recepten (ruim 175). Vele gluten-, lactose- en uiteraard toegevoegde suikervrije gerechten. Van hartige en zoete hapjes, kindertraktaties, vlees gerechten, koolhydraatarme maaltijden tot taarten, visgerechten en uiteraard soepen! Dit mooie kookboek kost 24,95 euro en kan als ingepakt cadeau worden verstuurd of opgehaald.

 

kaft def

Hoe te bestellen?

Stuur eenvoudigweg een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met jouw wensen. Mocht je andere wensen, suggesties of vragen hebben, stel ze gerust! Bellen mag natuurlijk ook op 06-12705693.