SOUP-a-go-go

vers, gezond, eerlijk en smaakvol

.......

GEZOND EN WEL; DAT WERKT! 

Als werkgever bewust bezig zijn met de gezondheid en welzijn van werknemers is tegenwoordig niet meer weg te denken. En waarom ook niet? Werkgevers zijn er uiteindelijk ook direct bij gebaat!

Kies voor gezondere alternatieven als het gaat om voeding! Veel groente en fruit, vers en onbespoten, puur natuur zonder toevoegingen en verantwoord omgaan met zout en suiker.

SOUP-a-go-go biedt bedrijven en organisaties diverse mogelijkheden aan, om bewust te (laten) genieten van gezonde, verse en smaakvolle soepen. Maatschappelijk verantwoord, een makkelijk alternatief, een stimulans voor de regio en uiteraard een bewust statement vanuit de organisatie.

Wat kan SOUP-a-go-go voor u betekenen?

Structurele of incidentele afname

In samenwerking met uw huidige cateraar en/of afgestemd op uw huidige lunchfaciliteiten, bieden wij onze soepen graag aan. Bijv. op een vaste verse soepdag per week. Uiteraard kunnen de soepen ook besteld worden voor bijv. vergaderingen, bijeenkomsten of feestelijkheden.  Een verse, gezonde soep met alleen natuurlijke ingrediënten maakt het verschil!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Het aanbieden van een korting als werkgever op een abonnement van SOUP-a-go-go behoort ook tot de mogelijkheden. De soepen worden naar wens op het kantooradres afgeleverd. Wellicht een goede keuze omdat u bewust bezig bent met het welzijn van uw werknemers of omdat het prima past binnen de bedrijfsfilosofie. Of misschien past het prima naast andere soortgelijke aanbiedingen die u heeft voor uw medewerkers (bijv. sportschoolkorting). U onderneemt hiermee in ieder geval maatschappelijk verantwoord en stimuleert de regionale economie op een directe manier!

Cadeau of kerstgeschenk

Het bedenken van originele cadeau’s of kerstgeschenken is altijd lastig! Dus waarom niet een maandabonnement bij SOUP-a-go-go als cadeau? Elke week ontvangt de medewerker dan een verse gezonde liter soep op kantoor of evt. thuis. Een verantwoord alternatief voor flessen wijn, traditionele kerstpakketten of een cadeaubon!

 

 

Hoe nu verder?

Bent u enthousiast over de mogelijkheden die SOUP-a-go-go ook zakelijke klanten biedt? En heeft u vragen of eigen ideeën? Laten we vrijblijvend een gesprek plannen!
Neem contact via 06-12705693 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .